3. huhtikuuta 2016

Mökkiviikonloppu takana ja...


...nyt maistuu ihana 
kesäkurpitsalasagne.

Mökillä saatiin vihdoin ja viimein kuusiaita
leikattua. Leikkurikin siinä tohinassa tuli
tiensä päähän, mutta onneksi omistamme ihania
ystäviä, joilta saimme leikkurin lainaksi.
Se olikin paljon parempi leikkuri ja homma hoitui sillä nopeasti.

Saunaa emme jääneet enää tänään lämmittämään mökille,
vaan suuntasimme kotiin.

 Kotona kokkailin aivan ihanaa
kesäkurpitsalasagnea.
En ennen oikein ole ymmärtänyt tuota kesäkurpitsaa, miten sitä laitetaan
ja mihin, koska minusta se ei maistu oikein millekkään.
Nyt tein tuota lasagnea jo toistamiseen ja
olen aivan myyty.
Tää on vaan niin hyvää.
Ohje tähän herkkuun löytyy täältä.
(KLIK)










Tänään ilokseni huomasin, että jokin aika sitten
sisälle maljakkoon tuomissani omanapuunoksissa
näkyy pientä vihreää eloa.






Ihanaa, se on kevään merkki!
Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!




4 kommenttia :

  1. Kesäkurpitsa sopii hyvin "jatkeeksi".Mullakin oli omenapuun oksia maljakossa.kun tultiin pääsiäisen jälkeen kotiin niissä oli yli 10 kukkaa ...

    VastaaPoista
  2. Ihana lasagne. Pitää käydä kattoon resepti. Kyllä se kevät tulee <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat hiirenkorvat! <3 Niitä odotellessa :)

    VastaaPoista